KLAVERJASSEN V.V. WESTERWOLDE

Ook dit seizoen organiseert de Activiteitencommissie van de v.v. Westerwolde weer een viertal klaverjasavonden. Deze klaverjasavonden vinden plaats in de kantine van de voetbalvereniging op sportpark De Barlage en beginnen steeds om 20.00 uur.

Op de volgende vrijdagavonden wordt er gekaart:

  • vrijdag 30 oktober
  • vrijdag 18 december
  • vrijdag 26 februari
  • vrijdag 22 april

Aan deze klaverjasavonden is ook een competitie verbonden. Diegene die aan het eind van het seizoen minimaal drie keer heeft deelgenomen en dan het hoogste aantal punten heeft, wordt de nieuwe klaverjaskampioen van de v.v. Westerwolde. Bij vier keer deelnemen vervalt de laagste score van een avond. Vrijdagavond a.s. is dus de eerste kaartavond. Iedereen, wel of geen lid van de v.v. Westerwolde, wordt uitgenodigd deel te nemen. De inleg bedraagt € 3,50 per avond. Hiervoor krijgt iedere deelnemer een kop koffie, worden er hapjes geserveerd tijdens het kaarten en voor de helft van het aantal deelnemers is er aan het eind van de avond een mooie vleesprijs.

@VVWesterwolde op Twitter

vv Westerwolde
Morgenmiddag om #14uur thuis de #topper en #derby in #4c tegen @VVBellingwedde. Voorafgaand om… https://t.co/pN77p6GEpZ
vv Westerwolde
De #bekerwedstrijd van onze #JO11-3 is door afgelasting gedraaid. Zij spelen morgen dus thuis om… https://t.co/fFxlJpTcYw
vv Westerwolde
De #KNVB heeft zojuist alle wedstrijden in de B-categorie voor dit weekend #AFGELAST. Op dit… https://t.co/11mTBnGAGm
vv Westerwolde
De #uitwedstrijd van ons 1e tegen gieterveen is #AFGELAST. Vanmiddag wordt er dan ook… https://t.co/OZHCd4Mh0f
Follow vv Westerwolde on Twitter

Sponsoren