Selectie wil bedanken

Vlagtwedde / Bourtange – Nu de laatste rookwolken bijna zijn opgetrokken en er nog wat laatste kampioenspluimpjes zijn te vinden rondom Vlagtwedde en Bourtange, is het tijd om nog wat mensen te bedanken.
Zo willen selectie en bestuur graag de volgende bedrijven, instanties eo personen heel hartelijk danken voor het mede mogelijk maken van het geweldige feest afgelopen Zondag.

Natuurlijk hoofdsponsor Zaal12 en team, Vertisol, ’T Oal Kroegie, Klussenbedrijf Sterenborg, Bij Thijs, Party Centrum Rendering, Marieanne’s boetiek, HJ Sound, Jumbo, de KNVB afdeling Noord, gemeente Vlagtwedde en Sportdorp Vlagtwedde. Ook de leuke attenties van de aanwezige verenigingen wordt door de selectie en het bestuur heel erg gewaardeerd, maar bovenal willen we graag de selectie van de vv Wedde bedanken voor het terug brengen van onze melkbus. We kunnen nu de paraplu’s weer kwijt in de kantine...

Geweldig was het om afgelopen Zondag de vele supporters rondom het voetbalveld van Gieterveen te zien. Wat een geweldige support hebben jullie ons gegeven en we willen jullie allemaal hier heel erg voor bedanken, het was super! Ook willen we nog even Be Eelsing en Erik Nieborg noemen, om ze zo te bedanken voor de vele schitterende foto’s die ze hebben gemaakt en Harm Jan Pleiter voor de verslagen waardoor veel kranten aandacht hebben geschonken aan ons kampioenschap. Heren dank hiervoor!

Nog twee wedstrijden en dan is het seizoen voor Zondag1 alweer voorbij en gaan we de zomerstop in als trotse kampioen en mogen we dus volgend seizoen uitkomen in de 4e klasse en ook dan hopen we weer op uw support. Voor het zover is spelen we echter nog enkele wedstrijden in Vlagtwedde, in een zogenaamd ‘nederlagentoernooi’ en de tegenstanders en data kunt u vast zsm vinden op onze geweldige nieuwe site.

Ook willen we langs deze weg onze Zaterdag2 heel veel succes wensen op hun jacht in het kampioenschap! Komende Zaterdag kan het al zover zijn, als ze zelf weten te winnen uit om 14:30 in Westerlee en naaste concurrent Damacota deze middag punten verspeeld, mogen ook zij zich kampioen noemen. Net als bij ons, hopen wij ook dat u hen morgenmiddag komt supporteren.

Nogmaals iedereen hartelijk dank voor alles! Wij hebben ervan genoten en we hopen u ook!Ook kunt u op de hoogte blijven van de vereniging door ons te volgen via twitter @VVWesterwolde en ook via Facebook als V.V. Westerwolde.

 
 

@VVWesterwolde op Twitter

vv Westerwolde
Met trots afgelopen zondag onze nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd. #BijThijs #vvWesterwolde #sponsorschap @ Sportpa… https://t.co/A0FbD3S8BD
vv Westerwolde
Denkt u er vanaf #maandag ook weer om? De #scholen zijn weer begonnen! @ Sportpark De Barlage, VLAGTWEDDE https://t.co/TBMIkRgUU6
Follow vv Westerwolde on Twitter

Sponsoren